De glutenvrije diëtist | De Glutenvrije diëtist heeft een Liebster Award ontvangen!
16334
post-template-default,single,single-post,postid-16334,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

De Glutenvrije diëtist heeft een Liebster Award ontvangen!

 

 

Glutenvrije diëtist heeft de Liebster Award ontvangen!

Keileuk! De Liebster Award is een online Award voor en door bloggers, met als doel om nieuwe blogs te ontdekken en meer te weten te komen over degene die blogt. En zo kunnen jullie ook andere leuke foodblogs leren kennen! Lieve Danielle van Buikfijn.com nomineerde mij en ik kreeg 11 vragen om te beantwoorden. Lees je mee?

  1. Wie ben jij?
    Ik ben Lisanne Bosch, 26 jaar en woon samen met mijn vriend en dochtertje in Vlijmen (vlakbij Den Bosch). Ik werk als diëtiste in Den Bosch en Vlijmen. Ik heb me gespecialiseerd in het glutenvrije dieet en buikklachten, omdat ik zelf om medische reden glutenvrij eet. Meer weten over mij? Lees hier verder.
  2. Wanneer en waarom ben je met deze blog begonnen?
    Ik bedacht dit concept al in 2016, maar bij mij moeten goede ideeën vaak even “liggen”. In 2017 had ik de tijd om het verder uit te denken en startte ik met de blog! Waarom? Omdat ik van mening ben dat er véél meer betrouwbare informatie over coeliakie en glutenvrij (online) moet komen. En omdat ik hoop dat over een aantal jaar iedereen weet wat coeliakie is en wat het glutenvrije dieet inhoudt.
  3. Wat is jouw favoriete gerecht?
    Dat wisselt zo vaak! Deze week was mijn favoriete gerecht een lasagne met biet, pompoen, tomaat en geitenkaas. Ik zal het recept binnenkort delen!
  4. Wat is jouw favoriete maaltijd van de dag? Ontbijt, lunch of diner?
    Absoluut het diner, gezellig bijkletsen over de dag en wat er is gebeurd. Het liefst zit ik ’s avonds lang aan tafel. Eerst lekker eten en dan een grote kop thee na. Heerlijk.
  5. Hoe vaak per dag denk jij aan eten/koken?
    De hele dag?  Het is mijn werk, dus tijdens werktijd ben ik continu bezig met eten en koken. En thuis eigenlijk ook wel heel veel 🙂
  1. Mogen we een kijkje in jouw keuken nemen d.m.v. een foto?
    Jahoor, kijk maar:
  2. Wat voor gerecht staat er morgen op jouw menu?
    Dat moet ik nog bedenken. We hebben deze week al aardappels met groente en vlees op, een lasagne en een ovenschotel met peulvruchten, maar nog geen vis. Dus het wordt iets met vis!
  1. Waar houd je je mee bezig als je niet blogt?
    Wandelen of op pad met mijn lieve vriend en dochtertje, shoppen met mijn vriendinnen of lekker een terrasje pakken met vrienden. En natuurlijk het huishouden en mijn werk als diëtist bij Voedingsadvies Brabant.
  2. Wat is jouw mooiste food foto?
    Goede vraag.
  1. Waar ben jij het meest trots op?
    Ik ben trots op vanalles. Op mezelf, dat ik deze blog uit de grond heb gestampt en mijn eigen praktijk zo goed loopt. Op mijn vriend en dochtertje die allebei fantastisch zijn. Op mijn familie. Op alle mensen die ik dagelijks zie in de praktijk, die hun voeding verbeteren en hierdoor van hun klachten afkomen. En op alle lezers van mijn blog, omdat ze geïnteresseerd zijn in gezonde glutenvrije voeding!
  2. Wat doe jij over 5 jaar?
    Ik hoop dat ik tegen die tijd al mijn plannen voor de Glutenvrije Diëtist uitgewerkt heb. Zo wil ik online cursussen gaan aanbieden, workshops gaan organiseren en mensen samen brengen. En het lijkt me gaaf om een mooi boek te schrijven. Ik hoop dat ik dan meer tijd heb om me met onderzoek bezig te houden: in mijn ogen zijn er nog zoveel vraagstukken als het gaat om coeliakie en glutenvrij. Ik hoop daar een steentje aan bij te kunnen dragen.

Wie zet ik in het zonnetje?

Graag geef ik de Liebster Award door aan:
Team Glutenvrij Snackerij
Annemiek Nauta
Claudia van Een Vorkje Meeprikken

Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden! 🙂

Mijn vragen aan jullie zijn:

  1. Wie ben jij of wie zijn jullie?
  2. Wanneer en waarom ben je met deze blog begonnen?
  3. Wat is jouw favoriete gerecht
  4. Wat is jouw favoriete restaurant?
  5. Waar kun je het beste glutenvrij op vakantie gaan?
  6. Noem jouw leukste glutenvrije ervaring.
  7. Hoe leg jij aan anderen uit dat je glutenvrij eet?
  8. Wat is jouw grootste glutenvrije blunder?
  9. Wat is jouw lievelingssnack?
  10. Wat doe je naast dat je blogt?
  11. Hoe lang ben je per dag in de keuken te vinden?

De regels voor de genomineerden zijn als volgt:
Er zijn als laatste een aantal regels opgesteld voor de genomineerden van een Liebster Award.
* Bedank degene die jou heeft genomineerd
* Post een link naar mijn blog in jouw bericht
* Zet een foto van de Liebster Award op jouw blog
* Beantwoord alle 11 vragen die je gesteld zijn
* Nomineer zelf 5 bloggers en hun blog
* Bedenk zelf nieuwe vragen die jij graag wilt stellen
* Informeer de genomineerden en bezorg hun een link naar je eigen blogpost zodat ze deze kunnen lezen
*Kopieer deze regels in je eigen blogpost

Succes! X