Wil jij weer genieten van glutenvrij uit eten gaan?

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en wil graag het e-book "ontspannen glutenvrij uit eten" ontvangen

E-book glutenvrij uit eten, glutenvrij restaurant, uit eten met coeliakie

Wil jij eindelijk eens genieten van een glutenvrij menu bij een coeliakie vriendelijk restaurant?

En ben je er klaar mee om altijd en eeuwig maar zelf je eten mee te nemen? Dat begrijp ik helemaal. Toen ik (Lisanne) zelf begin twintig was en net afgestudeerd was als diëtist kreeg ik opeens de diagnose coeliakie. En toen kwam ik erachter dat het glutenvrije dieet enorme sociale consequenties heeft!

Ik had enorm veel vragen maar kon er voor mijn gevoel nergens mee terecht. Want welke vragen stel je precies als je ergens gaat eten? Ik voelde me zo’n zeur! En ik schaamde me dood. Wat zouden ze allemaal wel niet denken? Toen ik keer op keer ziek werd van buiten de deur eten dacht ik: dit moet anders. Ik wilde mijn bourgondische leefstijl écht niet opgeven door mijn glutenvrije dieet. Sterker nog: ik besloot dat ik glutenvrij overal letterlijk en figuurlijk op de kaart wilde zetten & vond mijn missie: het glutenvrije dieet de normaalste zaak ter wereld maken! En daar sluit dit e-book fantastisch op aan! 

Veilig glutenvrij uit eten en tips om glutenvrij uit eten te gaan

Ben je het zat om je gestrest te voelen elke keer als je uit eten gaat vanwege je glutenvrije dieet? Ontdek nu ons prachtige e-book om ontspannen glutenvrij uit eten. Leer welke stappen je kunt nemen om eindelijk zonder zorgen van je maaltijd te genieten.

 

Wat ga je ontdekken in het e-book ontspannen glutenvrij uit eten? 

Een hele hoop! Ik deel allerlei inzichten, stappen en manieren om zelfverzekerder te worden in jouw glutenvrije dieet. Je leest over: 

 • Stappen om ontspannen glutenvrij uit eten te gaan: leer concrete stappen die je kunt zetten om eindelijk ontspannen en met vertrouwen uit eten te gaan zonder je zorgen te maken over glutenfouten en kruisbesmetting. 

 • Ervaringen met glutenvrij uit eten en hoe je hiermee omgaat: lees over de verschillende ervaringen met glutenvrij uit eten gaan en ontdek slimme manieren om met diverse situaties om te gaan.

 • Inspiratie en motivatie om veilig glutenvrij ergens anders te eten: ontvang inspiratie en motivatie om ook daadwerkelijk stappen te zetten naar een veilig glutenvrij etentje! 

 • Voorbereiding en voorbeeldvragen voor restaurantbezoeken: leer hoe je je optimaal voorbereidt op een glutenvrij restaurantbezoek en krijg voorbeelden van fijne vragen die je kunt stellen om een veilige maaltijd te garanderen. Welke vragen stel ik zelf als gespecialiseerd diëtist? En hoe kun je doorvragen? 

 • Voor jezelf leren opkomen: ontwikkel skills om duidelijk je dieetbehoeften te communiceren, zodat je zonder stress weer kunt genieten van je glutenvrije eetervaring.

Met ons e-book ga je zelf weer de controle pakken over je etentje & kun je binnenkort weer zorgeloos genieten van een heerlijke glutenvrije maaltijd buiten de deur! 

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en wil graag het e-book "ontspannen glutenvrij uit eten" ontvangen

Doordat Lisanne zelf coeliakie heeft weet ze waar ze over praat, dat geeft mij het vertrouwen dat deze tips echt helpen.

Ik ga zelf erg graag uit eten maar blijf hangen bij drie voor mij bekende restaurants omdat ik het spannend vind verder te kijken. Het e-book laat zien dat ik niet de enige ben die hiermee worstelt, voor mij een prettig gevoel. Daarnaast is het erg handig om volgens het gegeven stappenplan een uitje te plannen. Of het nou een borrel bij vrienden of familie is of eten in een restaurant, het stappenplan biedt houvast. Dit boek helpt mij zeker om mijn dieet niet te laten overheersen en weer meer restaurants te ontdekken of bij vrienden te eten.
Marcella

Wat een mooi overzicht met tips heb je beschreven. Het lijkt zo simpel, maar het is en voelt vooral vaak behoorlijk lastig om ergens glutenvrij uit eten te gaan. Dan is dit e-book een mooie steun in de rug en hulpmiddel om het toch goed aan te pakken. Het is fijn te lezen dat je je niet bezwaard hoeft te voelen en voor jezelf mag opkomen. Dat gevoel is super herkenbaar.

Jolien - zittendaarglutenin.nl

Wat ik goed vind aan het e-book is het stuk over doorvragen. Waar ik bijvoorbeeld dacht dat het bij onze lokale snackbar allemaal goed geregeld was, bleek dat in de praktijk niet zo te zijn. Ik stond er met mijn neus bovenop toen de weekendhulp de glutenvrije frikandel van mijn dochter bovenop de glutenvolle producten legde. Van te voren had ik wel gevraagd of de glutenvrije producten in een aparte frituur werden gebakken maar niets gezegd over het apart houden van die producten. Zo zie je maar weer dat je heel specifiek moet zijn.
Ellen

Veelgestelde vragen

 • Hoe werkt dat zo’n e-book?
  Je vult op deze pagina je naam en e-mailadres in en ontvangt het e-book binnen 5 minuten in je mailbox. Het is een PDF-bestand dat je kunt openen op je laptop, tablet of mobiele telefoon. 
 • Moet ik er voor betalen?
  Nee, het e-book is volledig gratis te downloaden via deze pagina. Mocht je een van onze diensten (programma’s of trajecten) aan willen schaffen dan kan dat tegen betaling.
 • Hoe zit dat als ik niet op de nieuwsbrief lijst wil blijven staan?
  Geen probleem. Je download het e-book en kunt onderin de eerste mail die je krijgt afmelden voor de nieuwsbrief lijst. Ik zou zelf de eerste 2 weken op de mailinglijst blijven staan, want na het downloaden van het e-book hebben we nog wat aanvullende mailtjes voor je in petto met extra ervaringsverhalen en een tof kadootje!
 • Waar kan ik het e-book aanvragen? 
  Door hieronder jouw gegevens in te vullen! 
E-book glutenvrij uit eten, glutenvrij restaurant, uit eten met coeliakie

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en wil graag het e-book "ontspannen glutenvrij uit eten" ontvangen