Heb jij last van vermoeidheid sinds je glutenvrij eet? 

Je wilt graag meer energie, maar je hebt geen idee waarom je zo moe bent. Je sleept jezelf dag in dag uit de dagen door en merkt dat je nooit echt lekker fit bent. En dat terwijl je glutenvrij ging eten om je gezondheid te verbeteren
Lastig he? En de glutenvrije dieetproducten maken het je ook niet bepaald makkelijk. Je hebt het idee dat het praktisch onmogelijk is om gezonde keuzes te maken en vraagt je misschien al tijden af of je wel voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Dan is dit webinar helemaal wat voor jou.

Hoe werkt het?
Heel simpel! Schrijf je in op deze pagina, dan ontvang je van ons een mailtje met hierin een link. Als je op deze link klikt op het tijdstip van het webinar, dan kun je het webinar volgen. Je hebt hiervoor alleen een laptop, mobiele telefoon of tablet nodig met een internetverbinding en je kunt meekijken! 

 

 

Tijdens het webinar hoor je onder andere:

  • mijn eigen ervaring met extreme vermoeidheid tot 1,5 jaar na de start van het glutenvrije dieet. Ik kon nog niet eens fatsoenlijk een trap oplopen zonder compleet buiten adem te zijn en boodschappen deed ik met een karretje, om op te leunen. En dat terwijl ik begin 20 was! 
  • Ik kwam er achter dat er verschillende aspecten onwijs belangrijk zijn om je fit en energiek te voelen. Deze aspecten ga ik uitgebreid met je bespreken. 
  • de valkuilen als je gezonder glutenvrij wilt eten om meer energie te krijgen
  • welke stappen je kunt nemen om meer energie te krijgen terwijl je glutenvrij eet.  Wat is precies belangrijk? En waarom? Dat hoor je in het gratis webinar!

En nog veel meer! Er is beperkt plek, dus schrijf je snel in!

 

Wil jij ook meer weten over hoe je meer energie krijgt terwijl je glutenvrij eet? Eindelijk stappen maken om eens goed voor jezelf te zorgen & je lichaam echt voeden in plaats van vullen? 

Kom dan naar ons gratis webinar en leer welke stappen jij kunt nemen om meer energie te krijgen!