Selecteer een pagina

cursus glutenvrij voor jou!

Je bent niet zomaar iemand die glutenvrij eet. Je doet dit omdat je niet anders kunt. Omdat het beter is voor jouw gezondheid. Omdat je je hier gezonder en fitter mee gaat voelen. 

Je vind het onwijs belangrijk dat de wereld meer leert over glutenvrij. Zodat het makkelijker wordt. Voor jou maar ook voor anderen die glutenvrij eten. 

Je wilt weer genieten van buiten de deur eten. Tegelijkertijd vind je dit spannend. Je durft misschien niet goed door te vragen of weet niet goed welke vragen je moet stellen. Je hebt het gevoel dat je tot last bent als je bij een ander eet. Sociale situaties zijn voor jou een uitdaging geworden en leveren soms meer stress op dan plezier. 

Je vind het spannend om je eten uit handen te geven. Snappen anderen wel hoe strikt het glutenvrij dieet is? Houden ze rekening met kruisbesmetting? Ook twijfel je of je zelf goed rekening houdt met kruisbesmetting. Want je weet dat het dieet nauw komt, maar weet je alles wat je moet weten?

Je weet dat het dieet onvermijdelijk is, maar tegelijkertijd mis je het gevoel dat mensen jou goed begrijpen & is momenteel het onbezorgde eraf. Je wilt graag zelf meer leren over glutenvrij zodat je het op een relaxte manier uit kunt leggen aan anderen, zonder dat je je bezwaard hoeft te voelen. 

Herken jij je in bovenstaande? Dan is de cursus glutenvrij iets voor jou!  Je kunt hem hier aanschaffen door op “in winkelmand” te klikken. 

Aanbieding!

"Het is mijn missie dat iedereen weet wat het glutenvrij dieet inhoudt, wat kruisbesmetting is & hoe je een glutenvrije maaltijd klaarmaakt zonder dat iemand hier ziek van wordt."

– drs. Lisanne Bosch, de glutenvrije diëtist

Waarom de cursus glutenvrij voor jou? 

In deze cursus staat jouw transformatie voorop. Aan het eind van de cursus voel jij je helemaal zelfverzekerd en goed geïnformeerd over glutenvrij, zodat jij ook jouw omgeving kunt inspireren om alles te weten te komen over glutenvrij. Zo heb je letterlijk de tools in handen om met een gerust hart bij jouw familie of vrienden te gaan eten of op een relaxte manier naar een feestje of BBQ te gaan. Ik vertel jou alles op het gebied van coeliakie, glutengerelateerde aandoeningen en het glutenvrij dieet. Hierdoor creeëren we samen een grote olievlek aan betrouwbare informatie over het glutenvrij dieet. 

Op deze manier help ik jou om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn over het dieet. Zodat je de juiste woorden kunt gebruiken om mensen jou te laten helpen. Zonder dat je je bezwaard hoeft te voelen. Gewoon op een fijne, relaxte, positieve manier!  

De cursus duurt 1 week en behandelt alles wat je moet weten om goed glutenvrij te eten. Het vorige programma zat binnen één week vol. De eerstvolgende ronde start begin november 2021. 

Wat houdt de cursus praktisch gezien in? 

Het doel van de cursus is dat je alle praktische tools in handen hebt om op een goede manier glutenvrij te eten. Je krijgt:

✓ Drie masterclasses over o.a. coeliakie en glutensensitiviteit, wie eten er nog meer glutenvrij en op welke manieren wordt er glutenvrij gegeten? Wat zijn gluten, waarom is glutenvrij niet 0,0 gluten en hoe herken ik gluten op het etiket? Kruisbesmetting en “kan sporen bevatten van”, kruisbesmetting bij sociale activiteiten (BBQ, uit eten, etc.), wat kan wèl als je naar de supermarkt gaat? 

✓ Je mag me deze week te allen tijde mailen met je vragen. Hier reageer ik in de besloten facebookgroep of tijdens de live masterclass op. Je vragen mogen over van alles gaan. Je kunt me bijvoorbeeld vragen om een bepaald etiket te checken, maar ook om mee te denken over een situatie waarin je bijvoorbeeld bij iemand anders gaat eten.  

 ✓ Toegang tot een besloten Facebook groep met de andere deelnemers waar je ook je vragen kunt stellen. Ik kan je vragen dus ook daar beantwoorden en wil anderen ook stimuleren om daar met elkaar mee te denken zodat jullie ook van elkaar kunnen leren.   

✓ Toegang tot een volledige online academy met verschillende modules, tekst en video’s over coeliakie, glutengerelateerde aandoeningen, gluten en glutenvrij, certificering, uitleg over etiketten, kruisbesmetting, een uitgebreide uitleg over “kan sporen bevatten” en hoe je een glutenvrije maaltijd koopt & waar je in de keuken rekening mee houdt. 

✓ BONUS: Masterclass de taal van het glutenvrij dieet t.w.v. €79,-

✓ BONUS: Extra live Q&A t.w.v. €79,-

De investering voor de cursus Glutenvrij voor jou is slechts €222.

De cursus is iets voor jou als: 

✓ Je een diagnose coeliakie of glutensensitiviteit (NCGS) hebt of een ander ziektebeeld (DH, PDS) waarbij het glutenvrij dieet is aangeraden door een specialist; 

✓ Je een vriend of familielid hebt die glutenvrij eet en je wilt deze persoon optimaal ondersteunen; 

✓ Je vooral meer zekerheid rondom het glutenvrij dieet zodat je niet meer hoeft te twijfelen of iets wel of niet mag en je niet verward aan anderen hoeft te vragen hoe het zit. 

✓ Je niet alleen alles wilt weten over de basis (waar zitten gluten in), maar met name ook tips en adviezen wilt over het praktische stuk, zoals het eten bij familie of vrienden en het omgaan met kruisbesmetting

In dit programma streef ik ernaar dat jij 100% op de hoogte bent over gluten en glutenvrij, je voortaan goed onderbouwd keuzes kunt maken binnen het dieet & op een relaxte manier bij anderen kunt gaan eten. Ik leer je niet alleen hoe ik zelf omga met sociale situaties, maar geef je met opdrachten ook de tools in handen hoe je het zelf kunt gaan toepassen.  

Aanbieding!

Als ik door de online cursus ga, lijkt het net alsof ik in de trein stap waar ik ooit begonnen ben. Je geeft duidelijke voorbeelden. Heel helder! Het voorbeeld van de fabriek blijft zo mooi! Super goed dat die erin zit. Die gebruik ik dus ook altijd als ik het aan iemand probeer uit te leggen. Deze info is zo duidelijk en zo waar! En om dan maar even op de trein terug te komen, het heeft me op het goede spoor gezet.  Het is zo duidelijk omschreven en goed onderbouwd.

Maud van Lier (26)

De oefening met de etiketten was heel zinvol. En de masterclass vond ik erg fijn.
Goed om alles te kunnen lezen èn hetzelfde nog eens via de filmpjes terug te kunnen zien.
Jasmijn

Wil je meer weten over de cursus of heb je nog vragen?

Je kunt ons bereiken via social media en telefoon, maar stuur ook gerust een Whatsapp bericht of mailtje

Daviottenweg 40
5222BH Den Bosch

+31 6 219 19 013

info@glutenvrijedietist.nl

Of laat een berichtje achter, dan nemen wij contact met je op!

11 + 5 =