Wil jij ook weten hoe je een gezond gewicht krijgt of behoud nu je glutenvrij eet?

Je wilt graag een gezonder gewicht, maar hebt geen idee hoe je dat moet doen met jouw glutenvrije dieet. De glutenvrije dieetproducten maken het je namelijk niet bepaald makkelijk. Je hebt het idee dat het praktisch onmogelijk is om gezonde keuzes te maken en vraagt je misschien al tijden af of je wel voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Dan is dit webinar helemaal wat voor jou.

Hoe werkt het?
Heel simpel! Schrijf je in op deze pagina, dan ontvang je van ons een mailtje met hierin een link. Als je op deze link klikt op het tijdstip van het webinar, dan kun je het webinar volgen. Je hebt hiervoor alleen een laptop, mobiele telefoon of tablet nodig met een internetverbinding en je kunt meekijken! 

Tijdens het webinar hoor je onder andere:

  • mijn eigen ervaring met zowel ondergewicht rond de start van mijn glutenvrije dieet als in korte tijd bijna 30 kg aankomen (en dit ook weer verliezen)
  • de valkuilen als je gezonder glutenvrij wilt eten
  • waarom je door de voedingsmiddelenindustrie voor de gek wordt gehouden
  • hoe je kunt herkennen wat ongezonde keuzes zijn op glutenvrij gebied
  • welke factoren belangrijk zijn om een gezond gewicht te krijgen of behouden als je glutenvrij eet 

En nog veel meer! Er is beperkt plek, dus schrijf je snel in!

 

Wil jij ook meer weten over hoe je een gezond gewicht krijgt terwijl je glutenvrij eet? Niet meer hoeven twijfelen in de supermarkt en je lichaam vullen in plaats van voeden? Echt goed voor jezelf zorgen?

Kom dan naar het webinar en maak een start met een gezond glutenvrij dieet!