De glutenvrije diëtist | Quinoa salade
16362
post-template-default,single,single-post,postid-16362,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Quinoa salade

Wat is er nou heerlijker dan een lekkere salade op een warme zomerse dag? Neem nou deze quinoa salade met verse groenten. Top om mee te nemen naar een barbecue, maar ook lekker voor gewoon een avond “snelle hap”. En de volgende dag is hij ook nog heerlijk!

 

Ingrediënten voor 4 personen:

200 gram quinoa

Een courgette (ca. 200 gram)

Twee rode paprikas

125 gram veldsla

1 komkommer 

Een paar handjes verse munt

200 gram feta

6 eetlepels pitten en zaden

 

Recept:

Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking. Bak de pitten en zaden even kort in een droge koekenpan zodat ze mooi bruin worden. Snijd de overige ingrediënten in stukjes en mix dit in een schaal. Laat de quinoa uitlekken en schep dit vervolgens door de groentemix. Strooi de pitten en zaden erover. Eet smakelijk!