Eet jij glutenvrij en heb je last van buikklachten? Vervelend, maar goed nieuws: hier is iets aan te doen! Schrijf je in voor ons webinar en hoor welke redenen er zijn voor buikklachten als je glutenvrij eet. 

webinar glutenvrij en buikklachten
Je bent glutenvrij gaan eten, maar merkt dat je nog steeds snel last hebt van je buik. Je ontlastingspatroon loopt niet echt om over naar huis te schrijven en je merkt dat je regelmatig last hebt van gasvorming.

Je wilt wel gezonder en buikvriendelijker eten, maar de glutenvrije dieetproducten maken het je niet bepaald makkelijk. Je hebt het idee dat het praktisch onmogelijk is om gezonde keuzes te maken en vraagt je misschien al tijden af of je wel voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Dan is dit webinar helemaal wat voor jou.

Hoe werkt het?
Heel simpel! Schrijf je in op deze pagina, dan ontvang je van ons een mailtje met hierin een link. Als je op deze link klikt op het tijdstip van het webinar, dan kun je het webinar volgen. Je hebt hiervoor alleen een laptop, mobiele telefoon of tablet nodig met een internetverbinding en je kunt meekijken! 

Tijdens het webinar hoor je onder andere:

  • mijn eigen ervaring met buikklachten, zowel voor als na de diagnose en voorbeelden van cliënten uit onze praktijk waar je meteen van kunt leren
  • de redenen waarom mensen die glutenvrij eten last hebben van buikklachten
  • de invloed van vezels, glutenvrije volkorengranen en moeilijk verteerbare koolhydraten (FODMAPS) en hoe dit buikklachten kan triggeren
  • hoe je kunt herkennen wat onhandige keuzes zijn op glutenvrij gebied
  • welke factoren belangrijk zijn om een buikvriendelijker te eten als je glutenvrij eet

En nog veel meer! Er is beperkt plek, dus schrijf je snel in!

 

Wil jij ook meer weten over hoe je buikklachten kunt verminderen als je glutenvrij eet? Niet meer hoeven twijfelen in de supermarkt en je lichaam vullen in plaats van voeden? Echt goed voor jezelf zorgen?

Kom dan naar het webinar en ga aan de slag!