Selecteer een pagina

Begeleiding

Persoonlijk voedingsadvies voor een gezond en lekker glutenvrij dieet! 

Naast blogger, foodie en onderzoeker ben ik natuurlijk ook diëtist en begeleid ik mensen om hun persoonlijke doelen te bereiken. Ben je bijvoorbeeld net gediagnosticeerd met coeliakie of glutensensitiviteit en wil je uitleg over het glutenvrije dieet? Heb je nog last van buikklachten ondanks het glutenvrije dieet? Of eet je al een tijdje glutenvrij en wil je checken of je alle voedingsstoffen binnen krijgt? Door mijn jarenlange ervaring als diëtist (momenteel bij Voedingsadvies Brabant) kan ik jou praktische tips geven die zelfs in een drukke agenda passen.

Wie is jouw glutenvrije coach en diëtist?

Lisanne Bosch is glutenvrije diëtist en eet zelf al jaren glutenvrij omdat ze coeliakie heeft. Ze kreeg de diagnose op volwassen leeftijd en weet hoe het voelt om opeens te schakelen naar een streng glutenvrij dieet.  Ook weet ze precies waar je welke glutenvrije producten kunt kopen en wat gezonde glutenvrije producten zijn. Meer over Lisanne

Hoe ziet de begeleiding eruit?

Begeleiding is mogelijk op verschillende manieren. We bespreken samen welke begeleidingsvorm het beste bij jou past. Veel mensen die ik begeleid,  komen voor het eerste consult langs op de praktijk in Den Bosch of Vlijmen.  Eventueel kunnen vervolggesprekken plaatsvinden via Skype en daarnaast is het mogelijk om te bellen, e-mailen en whatsappen. Afhankelijk van welke begeleiding jij prettig vindt, evalueren we regelmatig hoe het met je gaat en welke adviezen goed bij jou passen. Gaan we zo verder of slaan we een andere weg in? We kijken wat bij jou past en daardoor krijg je een persoonlijke aanpak met een advies dat specifiek op jou gericht is.

Ook mogelijk: online begeleiding!

Wil je graag door glutenvrije diëtist Lisanne begeleid worden maar je woont ver weg? Of heb je geen tijd om naar een diëtist te gaan, maar wil je wel gezonder leven en je fitter voelen? De online begeleiding word aangepast aan jouw agenda en is vanaf elke locatie mogelijk. Je leert hoe je een gezond glutenvrij dieet kan volgen, waar en wanneer het jou uitkomt!

Ervaringen van andere mensen

Jelle: “Bedankt voor de online begeleiding. Dankzij jou weet ik nu waar mijn vermoeidheid vandaan kwam: doordat ik glutenvrije producten één op één had vervangen was ik ongezonder gaan leven. Door de adviezen weet ik nu waar ik op moet letten!”

Marleen: “Ik vond de tips die ik heb gekregen heel prettig. Er komt zoveel bij kijken als je opeens te horen krijgt dat je coeliakie hebt. Lisanne leerde me waar ik op moest letten en gaf aan welke producten ik nog wél mocht eten. En ik was best verrast, want bijna alles kon ik gewoon in de supermarkt krijgen. “

Ja, ik wil me aanmelden!

Wil je meer weten over de begeleiding van Lisanne en wat de kosten zijn? Stuur een e-mail naar info@glutenvrijedietist.nl of een Whatsapp bericht naar 06 – 219 19 013 en geef aan waar ik jou bij kan helpen. Ik neem daarna zo snel mogelijk contact met je op.