Meewerken aan de glutenvrije diëtist?

 

De glutenvrije diëtist is ontstaan om glutenvrij Nederland en België gezonde(re) keuzes te kunnen laten maken op basis van betrouwbare informatie over het glutenvrije dieet. Wil jij deel uitmaken van mijn team? Ik ben op zoek naar enkele professionals die achter de missie van de glutenvrije diëtist staan en hier aan mee willen werken.

 

Waarom gastblogs schrijven voor de glutenvrije diëtist?

  • Omdat je je kunt vinden in de missie van de glutenvrije diëtist: In een ideale wereld weet iedereen, elke persoon met coeliakie, vrienden, familie, horeca-tijgers en zorgprofessionals, wat coeliakie en glutensensitiviteit is en wat het glutenvrije dieet inhoudt;
  • Omdat je als expert meer weet over coeliakie en het glutenvrije dieet en deze kennis wilt delen;
  • Omdat je jezelf wilt laten zien als expert op het gebied van het glutenvrije dieet. We hebben een bereik van duizenden glutenvrije personen per maand en veel trouwe volgers die op deze manier kennis met je kunnen maken;
  • Omdat je goede ideeën hebt om de glutenvrije diëtist uit te breiden of te verbeteren;
  • Omdat je bijvoorbeeld goede foodfoto’s of receptenfilmpjes kunt maken of onze producten creatief kunt vormgeven.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt aantoonbare kennis van coeliakie, glutensensitiviteit en het glutenvrije dieet;
  • Je bent kritisch op de voedingswaarde van glutenvrije producten;
  • Je hebt een achtergrond in Voeding en Diëtetiek of een andere relevante opleiding of doet een studie die hieraan gerelateerd is;
  • Je hebt ongeveer 1x per maand tijd om een bijdrage te leveren aan de glutenvrije diëtist door bijvoorbeeld een gastblog te schrijven.

 

Vind je het leuk om aan onze missie mee te werken? Dan hoor ik graag van je! Reageren kan door je motivatie en een proefblog (met een onderwerp naar keuze) te e-mailen naar info@glutenvrijedietist.nl

 

Heb je nog vragen? Stel ze via onze contact pagina.