Jaaaaa wat gaaf dat je er bij bent!! Je aanmelding voor het webinar is helemaal gelukt en je ontvangt binnen enkele minuten de mail met de link. Geen mail ontvangen? Check dan even je spam map en markeer mijn mailtjes als veilig!  

En wacht nog heel even.. ik heb in de video nog een leuke boodschap voor jou!!

Wil jij meteen al aan de slag en meer informatie?

Ik heb een fantastische masterclass voor je! Het gaat over hoe jij (of je kind, broer, zus of ouder) een goede diagnose krijgt als je het idee hebt dat je klachten krijgt van gluten. 

De komende 30 minuten te verkrijgen voor een bizar toffe aanbiedingsprijs!! (die je alleen via deze pagina ziet en niet via mijn website, klik deze dus niet weg😉).


Voor wie is deze masterclass gemaakt? 

Als jij je herkent in het gevoel dat je twijfelt wat er aan de hand is in je lijf. Je merkt dat je klachten hebt, maar weet niet goed of dit nu door gluten komt of door iets anders. Je hebt misschien buikklachten of merkt dat je energielevel niet is wat het zou moeten zijn en je niet weet waar het door komt. 

En je vraagt je dus af of dit door gluten komt? Die kans is natuurlijk aanwezig. De hoeveelheid mensen met coeliakie (de auto-immuunziekte waarbij iemand niet tegen gluten kan) neemt al jaren enorm toe en ook weten we inmiddels dat familieleden van mensen met coeliakie een enorme kans hebben op het krijgen van coeliakie. 

In de praktijk zien wij wekelijks mensen die twijfelen over hun diagnose. Of ze zijn benieuwd naar hoe familiescreening of een glutenbelasting in zijn werk gaat. Want wat als je al glutenvrij bent gaan eten voor de diagnose? Hoe kun je dan nog zorgen voor een goede diagnose? 

Daarom heb ik iets voor je waardoor je wat makkelijker de eerste stap gaat zetten naar een goede diagnose. Want als je weet wat er aan de hand is, dan kun je hier iets aan doen! Jouw klachten verminderen, meer energie krijgen & je weer gezonder voelen! Want echt, een juiste diagnose is verreweg het punt waarop het bij zoveel mensen mis gaat als ze glutenvrij gaan eten!! 

Want denken dat jouw klachten door gluten komen maakt nog niet dat het glutenvrije dieet altijd maar klakkeloos helpt. Wat kan er allemaal aan de hand zijn als je klachten krijgt van glutenbevattende producten? 

Enne.. weten is één ding, maar ook daadwerkelijk aan de slag gaan voor een goede diagnose gaat er natuurlijk voor zorgen dat je ook echt resultaat gaat ervaren als je aan de slag gaat om met voeding jouw klachten te verminderen. Daarom kun je via deze pagina de masterclass een goede diagnose aanschaffen. En als je hem besteld, krijg je er ook nog eens meteen een hele interessante podcast bij over leven met een glutenvrij dieet, zodat je voortaan nog beter weet wat het inhoud en wat er allemaal bij komt kijken.  

En dat is dus al zo, hoppatee, beschikbaar voor je. Makkelijker kan toch haast niet? Zo zorg je er in ieder geval voor dat je goed van start gaat vóór je glutenvrij gaat eten. En ook vertel ik wat je kunt doen als je al glutenvrij eet maar nog geen diagnose hebt. Want als je dan eenmaal glutenvrij gaat eten, dan wil je het ook gewoon gelijk goed doen toch? Daar help ik je bij!! 

 

Wat levert de masterclass een juiste diagnose je op?  

  • Je krijgt een paar mindblowing inzichten over wat er allemaal aan de hand kan zijn in je lijf als je denkt te reageren op gluten en waarom veel mensen helemaal niet op gluten reageren (maar op iets anders), en waarom het glutenvrije dieet dan niet voldoende helpt om klachten te verminderen;
  • Je hoort hoeveel coeliakie voorkomt onder familieleden van mensen met coeliakie én hoe je kunt voorspellen wat de kans is van jouw familieleden om coeliakie te ontwikkelen; 
  • welk advies ik geef als het gaat om hoeveel gluten je moet eten om een juiste diagnose te krijgen en hoe een glutenbelasting in zijn werk gaat;
  • Als je met een goede diagnose glutenvrij gaat eten zul je merken dat je gezondheid er enorm op vooruit gaat, je meer energie krijgt & lekkerder in je vel komt te zitten! 

NU 30 MINUTEN MET RUIM 70% KORTING!!

Alléén nu betaal je geen €59,95

maar slechts €16,99 voor deze masterclass!

Deze actie vind je verder nergens op mijn site.


Wat anderen zeggen over de masterclass een goede diagnose

Weer een pareltje Lisanne! Zoals alle masterclasses die je geeft – Lieke

Ik was al glutenvrij gaan eten, maar het dieet hielp wel wat maar niet voldoende. Via artsen kwam ik er maar niet achter wat er aan de hand was en waarom ik nog steeds klachten hield. 

In de masterclass vielen de puzzelstukjes op hun plek. Zo fijn om nu te weten wat ik kan doen aan mijn klachten en waarom glutenvrij in eerste instantie dus niet hielp! – Huberta

LAATSTE KANS OP MEER DAN 70% KORTING!!

Nu geen €59,95 maar slechts €16,99


Veelgestelde vragen

 

 Wanneer ontvang ik de masterclass?
Je ontvangt de masterclass binnen enkele minuten na aanschaf per mail en kunt deze minimaal een jaar terugkijken. 

Hoe ontvang ik de masterclass? 
Je ontvangt de masterclass via een mail. Hierin staat een groene knop, waar je op kunt klikken. De masterclass opent zich dan in je internetbrowser! Je kunt het zowel openen op een computer, laptop, tablet als op je mobiele telefoon. 

Kan ik deze masterclass ook gebruiken als ik al een diagnose heb, maar mijn broer/zus/ouder nog niet? 
Ja zeker. Je kunt de masterclass ook onbeperkt terugkijken, dus misschien is het ook fijn om hem juist samen met je familieleden te bekijken zodat je ervoor zorgt dat iedereen goed op de hoogte is over hoe je een goede diagnose krijgt!