programma zelfverzekerd glutenvrij!

Wat komt er een hoop op je af hè, als je glutenvrij moet gaan eten. Dat het veel verder gaat dan puur even simpel wat “gluten weglaten” heb je inmiddels door. En dat brengt een hoop onzekerheid en twijfel met zich mee. 

Je staat op een punt dat je nu gewoon écht goed wilt weten hoe dat glutenvrij dieet in elkaar zit. Dat je precies wilt weten waar je op moet letten, wat wel en niet kan qua ingrediënten en hoe het zit met kan sporen bevatten van.  

Ook wil je weer genieten van buiten de deur eten. Tegelijkertijd vind je dit spannend. Je durft misschien niet goed door te vragen of weet niet goed welke vragen je moet stellen. Je hebt het gevoel dat je tot last bent als je bij een ander eet. Sociale situaties zijn voor jou een uitdaging geworden en leveren soms meer stress op dan plezier. 

Het blijft misschien nog spannend om je eten uit handen te geven. Je vraagt je af of anderen wel snappen hoe strikt het glutenvrij dieet is? Houden ze rekening met kruisbesmetting? Ook twijfel je of je zelf goed rekening houdt met kruisbesmetting. Want je weet dat het dieet nauw komt, maar weet je alles wat je moet weten?

Je weet dat het dieet onvermijdelijk is, maar tegelijkertijd mis je het gevoel dat mensen jou goed begrijpen & is momenteel het onbezorgde eraf. Je wilt graag zelf meer leren over glutenvrij zodat je het op een relaxte manier uit kunt leggen aan anderen, zonder dat je je bezwaard hoeft te voelen. Weer lekker in je vel komen met én door jouw glutenvrije dieet!

Herken jij je in bovenstaande? Dan is het programma zelfverzekerd glutenvrij iets voor jou!  Je kunt hem hier aanschaffen door op “klik hier om mee te doen” te klikken. 

"Het is mijn missie dat iedereen weet wat het glutenvrij dieet inhoudt, wat kruisbesmetting is & hoe je een glutenvrije maaltijd klaarmaakt zonder dat iemand hier ziek van wordt."

– drs. Lisanne Bosch, de glutenvrije diëtist

Waarom het programma zelfverzekerd glutenvrij? 

In dit programma staat jouw gezondheid voorop. Hoe kun je goed voor jezelf en jouw gezondheid zorgen? Aan het eind van het programma voel jij je helemaal zelfverzekerd en goed geïnformeerd over glutenvrij, zodat jij op een juiste manier jouw dieet kunt volgen en zelfs jouw omgeving kunt inspireren om alles te weten te komen over glutenvrij. Zo heb je letterlijk de tools in handen om met een gerust hart bij jouw familie of vrienden te gaan eten of op een relaxte manier naar een feestje of BBQ te gaan. Ik vertel jou alles op het gebied van coeliakie, glutengerelateerde aandoeningen en het glutenvrij dieet. Hierdoor creeëren we samen een grote olievlek aan betrouwbare informatie over het glutenvrij dieet. 

Op deze manier help ik jou om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn over het dieet. Zodat je de juiste woorden kunt gebruiken om mensen jou te laten helpen. Zonder dat je je bezwaard hoeft te voelen. Gewoon op een fijne, relaxte, positieve manier!  

Het programma duurt 6 weken en behandelt alles wat je moet weten om goed glutenvrij te eten. Het vorige programma zat binnen één week vol. 

Wat houdt het programma praktisch gezien in? 

Het doel van het programma is dat je alle praktische tools in handen hebt om op een goede manier glutenvrij te eten. Je krijgt:

✓ Verschillende masterclasses over o.a. coeliakie en glutensensitiviteit, wie eten er nog meer glutenvrij en op welke manieren wordt er glutenvrij gegeten? Wat zijn gluten, waarom is glutenvrij niet 0,0 gluten en hoe herken ik gluten op het etiket? Kruisbesmetting en “kan sporen bevatten van”, kruisbesmetting bij sociale activiteiten (BBQ, uit eten, etc.), wat kan wèl als je naar de supermarkt gaat? 

✓ Toegang tot een volledige online academy met verschillende modules, tekst en video’s over coeliakie, glutengerelateerde aandoeningen, gluten en glutenvrij, certificering, uitleg over etiketten, kruisbesmetting, een uitgebreide uitleg over “kan sporen bevatten” en hoe je een glutenvrije maaltijd koopt & waar je in de keuken rekening mee houdt. 

✓ Een live (online) vragenuur met mij (optioneel), waarin ik persoonlijke vragen kan beantwoorden en indien nodig nog extra praktische tips geef.  Je mag me tijdens dit vragenuur alles vragen. Hoe ik zelf met bepaalde situaties omga, maar stel ook gerust vragen over producten! Je kunt me ook vragen om een bepaald etiket te checken, maar ook om mee te denken over een situatie waarin je bijvoorbeeld bij iemand anders gaat eten.

✓ BONUS module:  masterclass zelfverzekerd glutenvrij uit eten t.w.v. €89,99,- waarin we volledig ingaan op hoe jij op een fijne manier glutenvrij bij een ander kunt eten. Of het nou om een barbecue gaat bij familie, een etentje bij vrienden of een hapje in een restaurant. Hoe je dit doet en omgaat met het sociale aspect van het glutenvrij dieet, hoor je in deze masterclass. Zodat jij dit weer vol vertrouwen kunt gaan doen!

✓ BONUS: Glutenvrije boterhammen ontrafeld t.w.v. €29,99. Dit e-book ontvang je na de programma, voor als je een start wilt maken om door te pakken met gezond glutenvrij!

De bonussen gelden alleen voor de Early Birds: als jij binnen 48 uur na het webinar aanmeldt, krijg jij de bonussen GRATIS bij de aanschaf van jouw programma!

Het programma Zelfverzekerd Glutenvrij voor jou is alleen deze keer nog met een korting van €499,- voor €298,- waarbij je ook nog eens €120,- kunt indienen bij jouw zorgverzekeraar. Afhankelijk van je pakket krijg je van deze €120,- meestal zo’n 70-100% vergoed. 

Ook hebben we een do-it-yourself optie zonder persoonlijke begeleiding voor 199,-.  Dit kun je niet indienen bij de zorgverzekeraar. We raden je altijd aan om een gesprek bij te boeken, zodat we zeker weten dat je alle stof beheerst, we mee kunnen kijken naar jouw persoonlijke situatie en je jouw laatste vragen nog kunt stellen. 

Het programma is iets voor jou als: 

✓ Je een diagnose coeliakie of glutensensitiviteit (NCGS) hebt of een ander ziektebeeld (DH, PDS) waarbij het glutenvrij dieet is aangeraden door een specialist; 

✓ Je een vriend of familielid hebt die glutenvrij eet en je wilt deze persoon optimaal ondersteunen; 

✓ Je vooral meer zekerheid rondom het glutenvrij dieet zodat je niet meer hoeft te twijfelen of iets wel of niet mag en je niet aan anderen hoeft te vragen hoe het zit. 

✓ Je niet alleen alles wilt weten over de basis (waar zitten gluten in), maar met name ook tips en adviezen wilt over het praktische stuk, zoals het eten bij familie of vrienden en het omgaan met kruisbesmetting

✓ Je je zelfverzekerd wilt voelen rondom jouw dieet en jouw gezondheid en een basis wilt leggen waar je de rest van je leven mee vooruit kunt!

Ik zie dit programma echt als jouw rijbewijs in de glutenvrije wereld. In dit programma streef ik ernaar dat jij 100% op de hoogte bent over gluten en glutenvrij, je voortaan goed onderbouwd keuzes kunt maken binnen het dieet & op een relaxte manier bij anderen kunt gaan eten. Ik leer je niet alleen hoe ik zelf omga met sociale situaties, maar geef je met opdrachten ook de tools in handen hoe je het zelf kunt gaan toepassen.  

Als ik door de online cursus ga, lijkt het net alsof ik in de trein stap waar ik ooit begonnen ben. Je geeft duidelijke voorbeelden. Heel helder! Het voorbeeld van de fabriek blijft zo mooi! Super goed dat die erin zit. Die gebruik ik dus ook altijd als ik het aan iemand probeer uit te leggen. Deze info is zo duidelijk en zo waar! En om dan maar even op de trein terug te komen, het heeft me op het goede spoor gezet.  Het is zo duidelijk omschreven en goed onderbouwd.

Maud van Lier (26)

Als we meteen bij de diagnose coeliakie bij mijn man deze cursus hadden gedaan was ons veel buik ellende en onzekerheden bespaard gebleven.

Lisanne gaf tijdens de cursus op een heldere en eenvoudige manier inzicht in de problemen van de coeliakie darm. En leerde ons een weg te banen in de glutenvrije wereld.

Door de cursus, werd de coeliakie bespreekbaar in onze omgeving. Omdat we handvatten kregen hoe we uit konden leggen wat gluten met het lichaam doen. Hierdoor begrijpen vrienden en familie beter waar het probleem zit. En voelen we ons gesteund en begrepen. Ipv ons een zeurneus te voelen. Doordat het voor ons zo duidelijk is geworden, kunnen we zelf onze bewuste keuzes maken. Zonder afhankelijk te zijn van de goedbedoelde onkunde van anderen.

Door precies te weten hoe de vork in de steel zit, konden we de foutjes uit ons dieet halen en andere keuzes maken.

Wendy en haar gezin

Wil je meer weten over de programma of heb je nog vragen?

Je kunt ons bereiken via social media en telefoon, maar stuur ook gerust een Whatsapp bericht of mailtje

+31 6 219 19 013

info@glutenvrijedietist.nl

Of laat een berichtje achter, dan nemen wij contact met je op!

7 + 15 =

Heel simpel, niet goed = geld terug!

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma en daarom geef ik je een garantie. Als je niet overtuigd bent van de inhoudelijke kwaliteit van dit programma of echt niks nieuws geleerd hebt, dan krijg je van mij je geld retour minus € 50,- administratiekosten. De voorwaarden hiervoor zijn dat je alles hebt bekeken in de besloten groep die bij het programma hoort en aan kunt tonen dat je hiermee aan de slag bent gegaan. Annulering kan schriftelijk binnen 7 dagen na start van het programma per email (info@glutenvrijedietist.nl) met een omschrijving waarom het programma voor jou niet aan de kwaliteitseisen heeft voldaan. Recht op annulering geldt niet indien de ondersteunende documenten niet aansluiten op jouw persoonlijke behoeftes, aangezien daar vóór aanschaf van het programma al duidelijk over wordt gecommuniceerd. Indien je niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, vervalt je recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je zonder bezwaren je geld retour.