Maak jij deze fouten als je glutenvrij eet?

Wil jij ook dat iedereen goed op de hoogte is van het glutenvrij dieet? 

En erger jij je eraan dat er zoveel onzin wordt verspreid over glutenvrij? Hierdoor maken mensen regelmatig fouten waardoor ze klachten houden of enorm vermoeid blijven. 

Ik weet dat er onwijs veel mensen zoekende zijn in het glutenvrij dieet. Wetenschappelijke literatuur laat zien dat een grote groep mensen met coeliakie structureel teveel gluten binnen krijgt. Hoe zit het nou echt? En wat zijn de meest voorkomende misverstanden rondom glutenvrij? 

Je hoort het in deze presentatie, waarin ik je meeneem terug in de tijd en vertel over hoe ik op volwassen leeftijd de diagnose coeliakie kreeg en als diëtist tegen onwijs veel misverstanden aan liep. 

In de praktijk heb ik inmiddels al duizenden mensen geholpen met hun glutenvrij dieet & maandelijks komen we weer mensen tegen die in deze misverstanden trappen. Het is bewezen dat mensen die beter op de hoogte zijn over hun ziektebeeld vaak gezonder zijn. Ben jij klaar met aanklooien en wil je zeker weten dat je niks mist? Zorg dan dat je erbij bent!

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.