GEZOND EN GELUKKIG GLUTENVRIJ TRAJECT

12 weken samen aan de slag om blijvend
energieker, gezonder & fitter te worden!
 

Stel je voor: je wordt ’s morgens wakker en kunt niet wachten om uit bed te springen.. 

Je rekt je op je gemak uit en staat op. Je vliegt haast de douche in en staat oprecht te genieten. Wat is het toch fijn om je fit te voelen en zin te hebben in de dag! Met energie de dag te beginnen én ook fijn te eindigen. Voor velen klinkt dit misschien als een doodgewoon, maar als je glutenvrij bent gaan eten en last hebt van gezondheidsklachten dan is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. 

Wekelijks zien we mensen in de praktijk die last hebben van vermoeidheid, zich niet fit voelen & de energie vaak uit hun tenen moeten halen. Ze hebben vaak al van alles geprobeerd maar tot nu toe zonder blijvend resultaat. Voorheen waren ze altijd gek op etentjes met familie en vrienden, maar dat is nu wel anders. De dag uberhaupt fijn doorkomen is vaak al een uitdaging. 

Je weet nooit goed wanneer je wel lekker in je energie zit en wanneer niet. Regelmatig is je buik van slag, kun je niet prettig naar het toilet en als je een keer iets leuks onderneemt moet je hier soms dagen van bijkomen. En je werk? Dat hou je niet meer zo goed vol als vroeger. Je doet nu wat je moet doen, maar dat is het dan ook. Je wilt graag stappen maken, maar met hoe jij je op dit moment voelt lukt dat gewoon niet echt. 

Je eet inmiddels al een tijd glutenvrij, maar het gaat nog niet je-van-het… Je merkt dat je toe bent aan een vervolgstap, om je écht gezonder te gaan voelen. Je wilt gewoon sneller en moeitelozer fitter worden. Weer vertrouwen krijgen in je lijf.

Klinkt dat bekend? En ben je op zoek naar een manier om je gezondheid te verbeteren, je energieniveau te verhogen en je fitheid te optimaliseren? En heb je al stappen gemaakt op het gebied van gezond glutenvrij door mee te doen aan de challenge, maar zoek je naar een programma waarbij je drie maanden aan de slag gaat om echt te werken aan resultaat op de lange termijn?  Dan is het Gezond & Gelukkig Glutenvrij Traject precies wat je nodig hebt! Hét vervolg op de gezond glutenvrij challenge, waarbij je verder gaat werken aan een gezonde leefstijl waarbij jij je weer lekker in je vel gaat voelen! 

Betalen in termijnen is mogelijk

Wat is het gezond & gelukkig glutenvrij traject? 

Bij ons Gezond & Gelukkig Glutenvrij Traject krijg je een kick-ass programma voorgeschoteld dat speciaal is ontwikkeld voor mensen zoals jij, die glutenvrij moeten eten en tegelijkertijd gezonder, fitter en energieker willen worden. We focussen drie maanden op hoe jij fitter & gezonder wordt met jouw glutenvrije dieet. Je krijgt verschillende masterclasses over hoe je meer energie krijgt, wat buikvriendelijke voeding is, hoe je een beter ontlastingspatroon krijgt, hoe je een gezond gewicht krijgt of behoud, wat je kunt doen voor sterke botten en nog veel meer. Daarnaast heb je alleen deze editie een groepskick-off met de gespecialiseerd diëtisten én een afsluitend vragenuur samen met de groep. 

oe ziet dit traject er precies uit? 

  • We gaan vanaf maandag 3 juni samen 12 weken aan de slag. Je ontvangt elke week een masterclass van gemiddeld tussen de 30 en 45 minuten waarin je geïnspireerd wordt om stappen te nemen naar een gezonder en energieker leven. Deze masterclass bekijk je op een moment dat jou uitkomt, je hoeft er dus geen specifiek moment voor vrij te houden in je agenda. 
  • De basis hebben we in de gezond glutenvrij challenge gehad, de verdiepende masterclasses in dit traject gaan over: het krijgen van meer energie, tips om je leefstijl te verbeteren, poepen als een pro (met een gespecialiseerd bekkenbodemfysiotherapeut), glutenvrij volkoren en ezels en het krijgen van een gezond gewicht.
  • Ook gaan we in op buikvriendelijke voeding, de invloed van het microbioom,
    eetgedrag, maar ook besteden we aandacht aan hoe je goede en gezonde botten krijgt & behoud! Verder komt er een masterclass over glutenfouten en wat te doen & gaan we je overladen met een bak motivatie en inspiratie om stappen te blijven zetten naar jouw mooiste leven!  

Je hebt in het traject de keuze om wel of geen persoonlijke begeleiding bij te boeken. Boek je persoonlijke begeleiding bij dit traject, dan krijg je drie (online) momenten met een van ons als gespecialiseerd diëtisten. Dit kan via videobellen of fysiek in Den Bosch.

We hebben een gezamenlijke groepsafsluiting in week 12. Zo is er de ruimte om vragen te stellen! 

 

De investering hiervoor bedraagt €497,-. Alleen nu kun je meedoen voor 297,-. En wil je de VIP optie met extra begeleiding? Dan kun je dit aanvinken in de webshop.

Let op: dit traject is alleen voor mensen die de gezond glutenvrij challenge al hebben doorlopen! 

je kunt ook in termijnen betalen. 

Deze aanbieding loopt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Waarom meedoen aan het traject? 

Na de gezond glutenvrij challenge heb je een fantastische basis geleerd waar je mee aan de slag kunt. Maar misschien heb je zelf ook gemerkt dat je voeding en leefstijl aanpassen zo één-twee-drie niet alleen een kwestie van weten is, maar vooral van doen en blijven doen. 

Het is vrijwel onmogelijk om in 6 weken alle tips en tricks goed toe te passen. Daarom is het programma gezond & gelukkig glutenvrij de perfecte vervolgstap om de veranderingen die je de afgelopen weken hebt gemaakt te versterken, nog meer te leren en begrijpen, de puntjes op de i te zetten en je nieuwe gedrag in beton te gieten! 

In de masterclasses zoeken we de verdieping op: want hoeveel weet jij al over gezonde botten? Het krijgen van meer energie? Poepen als een pro – super lekker kunnen ontlasten (en niet alleen thuis, ook als je op vakantie gaat bijvoorbeeld). Hoe zit het met glutenvrije vezels en volkorengranen, daar gaan we weer lekker op door natuurlijk! En we bespreken wat je kunt doen om een gezond gewicht te krijgen of behouden.

We duiken in zoveel vette onderwerpen! Ook gaan we stilstaan bij het microbioom, eetgedrag en komt er een masterclass over glutenfouten: wat te doen? Ook gaan we je weer een heerlijke bak motivatie en inspiratie geven om stappen te blijven zetten naar jouw mooiste leven!

Ik geloof dat jij ook in staat bent om blijvend aan je gezondheid te werken en elke dag een betere versie van jezelf te worden. Het traject Gezond en Gelukkig Glutenvrij is ontworpen om jou daarbij te ondersteunen. Samen gaan we verder en blijven we groeien!

Dit is wat het andere mensen opleverde om met ons aan de slag te gaan: 

Meer energie

Meer rust in je buik

Geen continu hongergevoel meer

Oftewel, life-changing!!

“Alles wat je aandacht geeft groeit. Wil jij dat je gezondheid toeneemt & je je fitter en energieker gaat voelen? Zorg dan dat je dit aandacht blijft geven!”

  Veelgestelde vragen over het drie maanden traject. 

– Hoeveel tijd kost het traject mij?
Je krijgt elke week een masterclass van gemiddeld 30 tot 45 minuten. Daarnaast is het fijn als je wat tijd reserveert om hier actief mee aan de slag te gaan. Uiteraard kun je er zoveel en zo weinig tijd aan besteden als je zelf wilt, maar we raden je aan om minimaal 1 à 1,5 uur vrij te houden om je gezondheid echt te kunnen verbeteren. 

– Kan ik meedoen als ik zuivelvrij of lactosevrij eet of een koemelkeiwit-allergie heb?
Het traject is zeker ook geschikt als je geen koemelk of lactose mag. Sterker nog: als je nog meer voedingsmiddelen niet mag (naast gluten) dan is het juist een aanrader om dit traject te doen. De kans dat je tekorten krijgt neemt namelijk toe naarmate er meer producten zijn die je niet mag. 

– Kan ik meedoen met een andere allergie of intolerantie?
Ja dat kan zeker. Ook hier adviseren we je dan juist om mee te doen: hoe meer producten je niet mag, hoe groter de kans dat je tekorten krijgt. Heb je meer dan drie verschillende allergenen of intoleranties? Overleg dan even met ons via info@glutenvrijedietist.nl dan kijken wij of het traject voor jou geschikt is. 

– Kan ik meedoen als ik vegetarisch of veganistisch eet?
Ja dat kan. Weet wel dat het traject geen vegetarisch of veganistisch traject is. We raden je daarom aan om persoonlijke begeleiding bij het traject te boeken zodat we echt één op één met je mee kunnen kijken en er zeker van zijn dat je een goede, volwaardige basisvoeding opbouwt & resultaat boekt!