GEZOND EN FIT GLUTENVRIJ TRAJECT

3 maanden samen aan de slag om blijvend
energieker, gezonder & fitter te worden!
 

Stel je voor: je wordt ‘s morgens wakker en kunt niet wachten om uit bed te springen.. 

Je rekt je op je gemak uit en staat op. Je vliegt haast de douche in en staat oprecht te genieten. Wat is het toch fijn om je fit te voelen en zin te hebben in de dag! Met energie de dag te beginnen én ook fijn te eindigen. Voor velen klinkt dit misschien als een doodgewoon, maar als je glutenvrij bent gaan eten en last hebt van gezondheidsklachten dan is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. 

Wekelijks zien we mensen in de praktijk die last hebben van vermoeidheid, zich niet fit voelen & de energie vaak uit hun tenen moeten halen. Ze hebben vaak al van alles geprobeerd maar tot nu toe zonder blijvend resultaat. Voorheen waren ze altijd gek op etentjes met familie en vrienden, maar dat is nu wel anders. De dag uberhaupt fijn doorkomen is vaak al een uitdaging. 

Je weet nooit goed wanneer je wel lekker in je energie zit en wanneer niet. Regelmatig is je buik van slag, kun je niet prettig naar het toilet en als je een keer iets leuks onderneemt moet je hier soms dagen van bijkomen. En je werk? Dat hou je niet meer zo goed vol als vroeger. Je doet nu wat je moet doen, maar dat is het dan ook. Je wilt graag stappen maken, maar met hoe jij je op dit moment voelt lukt dat gewoon niet echt. 

Je eet inmiddels al een tijd glutenvrij, maar het gaat nog niet je-van-het.. Je merkt dat je toe bent aan een vervolgstap, om je écht gezonder te gaan voelen. Je wilt gewoon sneller en moeitelozer fitter worden. Weer vertrouwen krijgen in je lijf.

Klinkt dat bekend? En ben je op zoek naar een manier om je gezondheid te verbeteren, je energieniveau te verhogen en je fitheid te optimaliseren? En heb je al stappen gemaakt op het gebied van gezond glutenvrij, maar zoek je naar een programma waarbij je drie maanden aan de slag gaat om echt te werken aan resultaat op de lange termijn?  Dan is het Gezond & Fit Glutenvrij Traject precies wat je nodig hebt! Hét vervolg op de gezond glutenvrij challenge, waarbij je écht gaat werken aan een gezonde leefstijl waarbij jij je weer lekker in je vel gaat voelen! 

Betalen in termijnen is mogelijk

Wat is het gezond & fit glutenvrij traject? 

Bij ons Gezond & Fit Glutenvrij Traject krijg je een kick-ass programma voorgeschoteld dat speciaal is ontwikkeld voor mensen zoals jij, die glutenvrij moeten eten en tegelijkertijd gezonder, fitter en energieker willen worden. We focussen drie maanden op hoe jij fitter & gezonder wordt met jouw glutenvrije dieet. Je krijgt verschillende masterclasses over hoe je meer energie krijgt, wat buikvriendelijke voeding is, hoe je een beter ontlastingspatroon krijgt, hoe je een gezond gewicht krijgt of behoud, wat je kunt doen voor sterke botten en nog veel meer. Daarnaast heb je een 1-op-1 kick-off met een van de gespecialiseerd diëtisten én een afsluitend vragenuur samen met de groep. 

Hoe ziet deze challenge er precies uit? 

  • We gaan in september aan de slag met het drie maanden traject. 

De investering hiervoor bedraagt €497,-. Als je hebt meegedaan aan de challenge gezond glutenvrij kun je op dit moment meedoen met een enorme korting!! Je betaalt vandaag slechts €397,- voor het gezond & fit drie maanden traject!  

je kunt ook in termijnen betalen. 

Waarom meedoen aan het traject? 

AANVULLEN

 

Dit is wat het andere mensen opleverde om met ons aan de slag te gaan: 

Meer energie

Meer rust in je buik

Geen continu hongergevoel meer

Oftewel, life-changing!!

  Veelgestelde vragen over het drie maanden traject. 

– Hoeveel tijd kost het traject mij?

– Kan ik meedoen als ik zuivelvrij of lactosevrij eet of een koemelkeiwit allergie heb?
Het traject is zeker ook geschikt als je geen koemelk of lactose mag.

– Kan ik meedoen met een andere allergie of intolerantie?

Heb je meer dan drie verschillende allergenen? Overleg dan even met ons via info@glutenvrijedietist.nl dan kijken wij of de challenge voor jou geschikt is. 

– Kan ik meedoen als ik vegetarisch of veganistisch eet?