Selecteer een pagina

Wat tof dat je bij het webinar over misverstanden bent!

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog heel even onderstaande video te bekijken. 

.. omdat jij je hebt aangemeld weet ik namelijk dat jij er klaar voor bent om je helemaal onder te dompelen in het glutenvrije dieet. Dat je alles wilt weten wat er maar te weten valt en dat je je lekker in je vel wilt voelen rondom jouw dieet!

Om die reden wil ik je naast het webinar nog iets aanbieden: namelijk de masterclass Zelfverzekerd Glutenvrij. In deze online training krijg je ruim anderhalf uur videomateriaal waarin je leert:

  1. Hoe jij er zelf voor kunt zorgen dat je je super relaxt kunt voelen als anderen jouw glutenvrije maaltijd klaar maken;
  2. Hoe je op een positieve manier feedback kunt geven als iemand anders fouten maakt met jouw glutenvrij dieet;
  3. Hoe je op een fijne manier serieus genomen wordt met jouw dieet als je bij anderen eet;
  4. En hoe je zelf kunt bijdragen aan het verspreiden van betrouwbare en goede glutenvrije informatie, zodat het voor iedereen die glutenvrij eet alleen maar makkelijker wordt in de toekomst?
[blockquote text=”Ben jij klaar om zelfverzekerd glutenvrij te worden?” show_quote_icon=”yes”]
 

De komende 30 minuten betaal je geen 79,99 maar slechts €37 voor deze masterclass!

Ben jij glutenvrij gaan eten en zou je ook zo graag willen dat iedereen goed snapt wat het dieet inhoudt, waarom je glutenvrij eet en hoe ze om kunnen gaan met jouw dieet?

Maar heb je nu het idee dat: 

  • veel mensen uit jouw omgeving niet écht snappen waar het dieet om draait en hoe ze goed moeten letten op gluten en kruisbesmetting
  • je je vaak onbegrepen en machteloos voelt over jouw dieet
  • je veel aan het googlen bent en meeleest op facebookgroepen, maar twijfelt of je nu wel echt betrouwbare informatie krijgt van anderen
  • je je beseft dat je eigenlijk nog helemaal niet alles weet rondom jouw glutenvrije dieet en je graag zelfverzekerd in je schoenen wilt staan om voor jezelf en jouw dieet op te komen?  

 

Doorbreek het patroon: zorg dat jij goed op de hoogte bent van jouw dieet, je je lekker in je vel voelt met jouw dieet & help samen met ons betrouwbare glutenvrije informatie verspreiden. 

Bianca Hermans (rechts), de Coeliakie Coach en Lisanne Bosch (links), de Glutenvrije Diëtist. Samen zetten we ons in om betrouwbare informatie over het glutenvrij dieet te verspreiden en hierdoor een grote olievlek te creëeren aan kennis over glutenvrij! Ook zetten we ons in om de sociale gevolgen van een dieet meer bespreekbaar te maken en staan we stil bij de positieve, wijze lessen die we zelf hebben geleerd doordat we glutenvrij eten!

Wat anderen over de masterclass zeggen …

De masterclass werd gemiddeld beoordeeld met een 8,7!! Wauw!! Lees hieronder een aantal quotes uit de evaluaties:

Geweldige uitleg over wat je allemaal tegen kan komen en hoe je hier mee om kan gaan!

Judith

Ik heb met aandacht en bewondering zitten luisteren naar de masterklas. Zat goed in elkaar zeg, mijn complimenten. Het heeft mij echt verdieping gegeven.

Verpleegkundig specialist coeliakie-zorg

Rustig en duidelijk uitgelegd. Ik zou willen dat mijn vrienden en familie deze masterclass hadden gezien.

Miriam

Zo fijn al die herkenning! Ik eet pas net glutenvrij en vind de voorbeelden vooral heel fijn zodat ik nu beter weet hoe ik tegen anderen kan zeggen dat ik glutenvrij eet en waardoor ik zelf er meer gerust op ben dat het goed gaat.

Anoniem