Jaaaaa wat gaaf dat je er bij bent!! Je aanmelding voor het webinar is helemaal gelukt en je ontvangt binnen enkele minuten de mail met de link. Geen mail ontvangen? Check dan even je spam map en markeer mijn mailtjes als veilig! 

Zet je het webinar in je agenda? Er is namelijk beperkt plek en het zou zonde zijn als je het webinar mist! 

En wacht nog heel even.. in de video heb ik een leuke boodschap voor jou! 

Wil jij meteen al aan de slag?

De meeste mensen zijn namelijk vermoeid doordat ze onvoldoende glutenvrije volkorengranen binnen krijgen.

En laat ik daar nou een fantastisch e-book over hebben, waarin je alles leert over gezond glutenvrij brood en je ook nog eens heerlijke glutenvrije recepten krijgt!! 

De komende 30 minuten te verkrijgen voor een bizar toffe aanbiedingsprijs!! (die je alleen via deze pagina ziet en niet via mijn website, klik deze dus niet weg😉).


Voor wie is dit e-book geschreven?

Als jij je herkent in het gevoel dat je de energie uit je tenen moet halen om de dag door te komen. Het liefst hang je de hele dag onder een dekentje op de bank of blijf je zelfs in bed liggen in de ochtend.

En je je afvraagt of dit komt door jouw glutenvrije dieet? Grote kans van wel. In de praktijk zien wij dagelijks mensen die glutenvrij eten en dit op een ongezonde manier zijn gaan doen. Hierdoor houden ze vaak flinke last van vermoeidheid, hebben ze continu trek en zitten ze niet lekker in hun vel. 

Daarom heb ik iets voor je waardoor je wat makkelijker de eerste stap gaat zetten naar een fitter leven en gezonder voedingspatroon. Naar meer energie & een vol gevoel! Want echt, dit is verreweg het punt waarop het bij zoveel mensen mis gaat als ze glutenvrij gaan eten: de volkorengranen!! 

Want weten dat je gezonder zou moeten eten dat is één ding, het daadwerkelijk gaan doen is wat er voor gaat zorgen dat je ook echt resultaat ervaart. Daarom kun je via deze pagina het e-book glutenvrije boterhammen ontrafeld aan schaffen. Én heb ik aan dit e-book ook wat lekkere en makkelijke recepten toegevoegd, zodat je voortaan gewoon easy peasy kunt kiezen voor gezondere maaltijden.  

En dat is dus al zo, hoppatee, beschikbaar voor je. Makkelijker kan toch haast niet? Zo zorg je er in ieder geval voor dat je goed van start gaat. Want als je dan eenmaal gezonder glutenvrij gaat eten, dan wil je het ook gewoon gelijk goed doen toch? Daar help ik je bij!! 

 

Wat levert het e-book glutenvrije boterhammen ontrafeld jou op?  

  • Je krijgt een paar mindblowing inzichten over glutenvrije kant- en klaarproducten en ontdekt waarom jij waarschijnlijk vaker cake eet (dat er uit ziet en verkocht wordt als glutenvrij brood)
  • Je snapt dat glutenvrij bruinbrood negen van de tien keer net zo ongezond is als witbrood;
  • en snapt waarom je dus continu vermoeid bent en honger houdt als je geen goede, volwaardige broodmaaltijden eet; 
  • Je ontdekt welke broden wel goede broodvervangers zijn; 
  • en met welke heerlijke recepten je kunt kiezen voor alternatieven voor brood. 
  • Je ontlastingspatroon wordt hier beter van en je zult merken dat je veel meer energie krijgt van een goede maaltijd. 

NU 30 MINUTEN MET 50% KORTING!!

Alléén nu betaal je geen €29,95

maar slechts €14,95 voor dit boek!

Deze actie vind je verder nergens op mijn site.


Wat anderen zeggen over het e-book glutenvrije boterhammen ontrafeld

Vandaag heb ik je ebook over glutenvrije broden aangeschaft. Vind het tot dusver een topboek, ik vraag me al langer af hoe ik dingen als tapiocameel moest beoordelen. In ieder geval vast bedankt voor het op een rijtje zetten van alle broden, nu kan ik ook wat voor mij onbekende broden gaan uitproberen! – Marieke

Echt, ik herkende me zo in de omschrijving. Altijd maar honger sinds ik glutenvrij eet, en ik probeer echt te letten op wat ik eet. 

Na het lezen van jouw e-book viel er zoveel op zijn plek. Blijkbaar was ik een van de mensen die zogenoemd “cake” was gaan eten in plaats van brood. Ik voel me best bedonderd, want ik dacht echt een gezond brood te eten!! Gelukkig weet ik nu beter. – Ingrid

LAATSTE KANS OP 50% KORTING!!

Nu geen €29,95 maar slechts €14,95


Veelgestelde vragen

 

Wanneer ontvang ik het ebook?
Je ontvangt het ebook binnen enkele minuten in je mailbox, zodat jij meteen aan de slag kunt om gezonder glutenvrij te eten!

Hoe ontvang ik het ebook? 
Je ontvangt het ebook via een link, waar je op kunt klikken. Het bestand opent zich dan! Je kunt het zowel openen op een computer, laptop, tablet als op je mobiele telefoon. 

Kan ik dit ebook ook gebruiken als ik lactosevrij eet? 
De strategie die in het ebook genoemd wordt kun je ook toepassen op lactosevrije broden. Daarnaast staan overal de ingrediënten bij, dus je kunt zo zien welke broden lactosevrij zijn. Zelf eet ik ook grotendeels lactosevrij, dus daarom is dit zeker iets waar ik op let in al mijn ebooks en programma’s. Zo is het ook gewoon toe te passen als je lactosevrij eet!