Wat tof dat je bij het webinar bent! Je aanmelding is helemaal gelukt en ik weet ook dat je je niet voor niets hebt aangemeld.

Daarom wil ik je voordat je gaat vragen om heel even onderstaande video te bekijken.

 

Is het ook jouw droom dat glutenvrij de normaalste zaak ter wereld is? Dat je je zelfverzekerd voelt om overal te gaan eten en je je geen uitzondering meer hoeft te voelen? 

Dan is het tijd om aan de slag te gaan om zelfverzekerd glutenvrij te worden! En om dit zo makkelijk mogelijk voor je te maken heb ik een bizar toffe kans voor je (die je alleen via deze pagina ziet en niet via mijn website, klik deze dus niet weg😉).

Eet jij glutenvrij en zou je ook zo graag willen dat iedereen goed snapt wat het dieet inhoudt, waarom je glutenvrij eet en hoe ze om kunnen gaan met jouw dieet?

Maar heb je nu het idee dat:

 • veel mensen uit jouw omgeving niet écht snappen waar het dieet om draait en hoe ze goed moeten letten op gluten en kruisbesmetting
 • je je vaak onbegrepen en machteloos voelt over jouw dieet
 • je veel aan het googlen bent en meeleest op facebookgroepen, maar twijfelt of je nu wel echt betrouwbare informatie krijgt van anderen
 • je je beseft dat je eigenlijk nog helemaal niet alles weet rondom jouw glutenvrije dieet en je graag zelfverzekerd in je schoenen wilt staan om voor jezelf en jouw dieet op te komen?

Dan is de masterclass iets voor jou! Tijdens de masterclass ontdek je: 

 • hoe je je goed kunt voorbereiden op een etentje buiten de deur en welke praktische tips je hierbij kunt toepassen zodat het minder snel mis gaat
 • welke vragen onmisbaar zijn om te stellen om zeker te weten dat je veilig glutenvrij kunt eten bij anderen
 • hoe je om kunt gaan met angst en hoe je uit de vicieuze cirkel van angst en stress blijft
 • hoe het zit met glutenafbrekende enzymen en hoe je dit kunt inzetten om met een fijner en veiliger gevoel bij anderen te eten
 • hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, helder kunt communiceren over glutenvrij en tegelijkertijd de ander in zijn waarde kunt laten
 • welke vervelende situaties kunnen ontstaan en hoe jij hier zelfverzekerd mee om kunt gaan!
 • hoe je omgaat met onbegrip en op een respectvolle manier kunt gaan staan voor jouw eigen gezondheid en dieet!

Ben jij klaar om zelfverzekerd glutenvrij te worden?

Alléén nu betaal je geen 79,99

maar slechts €27 voor deze masterclass!

Deze actie vind je verder nergens op mijn site. 

Na aanmelding ontvang je de link naar de masterclass

meteen in je inbox. Je kunt hem dus bekijken op een

moment dat jou goed uitkomt! 

Wat anderen zeggen over de masterclass

“Ik heb met aandacht en bewondering zitten luisteren naar de masterklas. Zat goed in elkaar zeg, mijn complimenten. Het heeft mij echt verdieping gegeven.”

Verpleegkundig specialist coeliakie zorg

“Zo fijn al die herkenning! Ik eet pas net glutenvrij en vind de voorbeelden vooral heel fijn zodat ik nu beter weet hoe ik tegen anderen kan zeggen dat ik glutenvrij eet en waardoor ik zelf er meer gerust op ben dat het goed gaat.”

Anoniem

Wie geeft de masterclass?
Drs. Lisanne Bosch en gespecialiseerd diëtist Jolien Slegers zetten zich samen in als de Glutenvrije Diëtist. We willen zoveel mogelijk betrouwbare informatie over het glutenvrij dieet verspreiden en hierdoor een grote olievlek creëeren aan kennis over glutenvrij! Ook zetten we ons in om de sociale gevolgen van een dieet meer bespreekbaar te maken en staan we stil bij de positieve, wijze lessen die we zelf hebben geleerd doordat we glutenvrij eten! 

 

Geweldige uitleg over wat je allemaal tegen kan komen en hoe je hier mee om kan gaan! – Judith

Rustig en duidelijk uitgelegd. Ik zou willen dat mijn vrienden en familie deze masterclass hadden gezien. – Miriam