Jaaaaa wat gaaf dat je er bij bent!! Je aanmelding voor het webinar Glutenvrij & buikklachten is helemaal gelukt en je ontvangt binnen enkele minuten de mail met de link.
Geen mail ontvangen?
Check dan even je spam map en markeer mijn mailtjes als veilig!

Zet je het webinar in je agenda?

En wacht nog heel even…

Wil jij meteen al aan de slag?

De belangrijkste reden dat mensen die glutenvrij eten buikklachten hebben, is dat ze onvoldoende glutenvrije volkorengranen binnen krijgen.

Ik heb daarom een fantastisch e-book over volkorengranen en een aantal heerlijke glutenvrije recepten voor je!! 

De komende 30 minuten te verkrijgen voor een bizar toffe aanbiedingsprijs!! (die je alleen via deze pagina ziet en niet via mijn website, klik deze dus niet weg😉).


Voor wie is dit e-book geschreven?

Als jij je herkent in het gevoel dat je de hele dag je buik voelt, hij voelt maar niet rustig. Misschien merk je dat je snel opgeblazen bent of last hebt van gasvorming. Of het nu stinkwinden zijn of geurloze, je merkt dat je continu last hebt van de gasvorming. Ook merk je dat je ontlastingspatroon niet fijn is en dat hierdoor je energielevel niet is wat het zou moeten zijn. 

En je vraagt je af of dit niet beter kan? Grote kans van wel. In de praktijk zien wij dagelijks mensen die glutenvrij eten en dit op een onhandige manier zijn gaan doen. Het resultaat? Snel buikklachten, geen prettig ontlastingspatroon & vooral een futloos gevoel! 

Daarom heb ik iets voor je waardoor je wat makkelijker de eerste stap gaat zetten naar een gezonder ontlastingspatroon en minder buikklachten. Naar meer energie & een fit gevoel! Want echt, dit is verreweg het punt waarop het bij zoveel mensen mis gaat als ze glutenvrij gaan eten: de volkorengranen!! 

Want weten dat je gezonder zou moeten eten dat is één ding, het daadwerkelijk gaan doen is wat er voor gaat zorgen dat je ook echt resultaat ervaart. Daarom kun je via deze pagina het e-book glutenvrije volkorengranen aan schaffen. Én heb ik aan dit e-book ook een aantal lekkere en makkelijke recepten toegevoegd, zodat je voortaan gewoon easy peasy kunt kiezen voor gezondere maaltijden.  

En dat is dus al zo, hoppatee, beschikbaar voor je. Makkelijker kan toch haast niet? Zo zorg je er in ieder geval voor dat je goed van start gaat. Want als je dan eenmaal gezonder glutenvrij gaat eten, dan wil je het ook gewoon gelijk goed doen toch? Daar help ik je bij!! 

 

Wat levert het e-book glutenvrije volkorengranen jou op?  

  • Je krijgt een paar mindblowing inzichten over glutenvrije granen, glutenvrije meelsoorten en ontdekt waarom jij waarschijnlijk vaker cake eet (dat er uit ziet en verkocht wordt als glutenvrij brood)
  • Je snapt dat glutenvrij bruinbrood negen van de tien keer net zo ongezond is als witbrood;
  • en snapt waarom je dus snel buikklachten houdt als je geen goede, volwaardige maaltijden met glutenvrije volkorengranen eet; 
  • je weet welke glutenvrije volkorengranen er zijn & hoe je ze kunt toepassen in je voedingspatroon
  • en krijgt een aantal heerlijke recepten waardoor je meer kunt variëren met glutenvrije volkorengranen en niet altijd vast zit aan brood. 
  • Je ontlastingspatroon wordt hier beter van en je zult merken dat je meer energie krijgt van een goede maaltijd!

NU 30 MINUTEN MET 50% KORTING!!

Alléén nu betaal je geen €19,95

maar slechts €9,95 voor dit boek!

Deze actie vind je verder nergens op mijn site.


Wat anderen zeggen over het e-book glutenvrije volkorengranen! 

Vandaag heb ik je ebook over glutenvrije granen aangeschaft. Super om een overzicht te hebben van granen die wel voedzaam zijn en fijn dat je ook je persoonlijke ervaringen en tips deelt. Vind het tot dusver een topboek, ik vraag me al langer af hoe ik dingen als tapiocameel en aardappelzetmeel moest beoordelen. – Jolijn

Sinds ik glutenvrij eet is er een hoop op vooruit gegaan, behalve mijn opgeblazen gevoel en ontlastingspatroon. Waar het echt wel beter gaat hou ik er toch elke dag snel last van. 

Na het lezen van jouw e-book viel er zoveel op zijn plek. Blijkbaar was ik een van de mensen die zogenoemd “cake” was gaan eten in plaats van brood. Ik voel me best bedonderd, want ik dacht echt een gezond brood te eten!! Gelukkig weet ik nu beter. – Ingrid

LAATSTE KANS OP 50% KORTING!!

Nu geen €19,95 maar slechts €9,95


Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik het ebook?
Je ontvangt het ebook binnen enkele minuten in je mailbox, zodat jij meteen aan de slag kunt om gezonder glutenvrij te eten!
Check zonodig je spambox.

Hoe ontvang ik het ebook? 
Je ontvangt het ebook via een link, waar je op kunt klikken. Het bestand opent zich dan! Je kunt het zowel openen op een computer, laptop, tablet als op je mobiele telefoon.

Kan ik dit ebook ook gebruiken als ik lactosevrij eet of andere allergenen heb? 
Jazeker, juist als je meerdere allergenen hebt is het essentieel om voldoende te variëren met voedzame glutenvrije granen. Het is dus geen reden om dit e-book niet te kunnen lezen of gebruiken, maar juist een reden om het wel te doen!