Jaaaaa wat gaaf dat je het e-book ontspannen glutenvrij uit eten hebt gedownload! Je download is helemaal gelukt en je ontvangt binnen enkele minuten het e-book in je mailbox.

Geen mail ontvangen? Check dan even je spam map en markeer mijn mailtjes als veilig!  

En wacht nog heel even.. ik heb namelijk een leuke boodschap voor jou!

Omdat jij dit e-book hebt gedownload weet ik dat je onwijs veel zult hebben aan één van mijn online masterclasses. 

De masterclass gaat over zelfverzekerd glutenvrij uit eten gaan & hierin vertellen Jolien en ik (Lisanne) over onze glutenvrije restaurantervaringen en krijg je nog veel meer praktische tips bovenop het e-book!

En dat niet alleen.. de komende minuten kun je deze masterclass verkrijgen voor de prijs van nog niet één lunch buiten de deur! ! (die je alleen via deze pagina ziet en niet via mijn website, klik deze dus niet weg😉).


Voor wie is deze masterclass gemaakt? 

Als jij zoekende bent in hoe je zelfverzekerd glutenvrij kunt worden. Je merkt dat je je om de haverklap onzeker voelt met je glutenvrije dieet. Het belemmert je om te doen wat je echt leuk vindt en weet niet goed wat je hier precies aan kunt doen. 

Tegelijkertijd ben je gemotiveerd om het beste van het leven te maken. Je merkt dat je alles wat op je pad komt kunt zien als een les waarmee je jezelf kunt verbeteren. Je hebt er zin in om weer zelfverzekerd in je schoenen te staan! En gunt jezelf een mooi leven. 

In onze praktijk zien wij jaarlijks duizenden mensen zoals jij. Die om medische redenen glutenvrij eten maar zoekende zijn hoe ze dit het beste kunnen doen. Misschien herken jij dat wel? 

Daarom hebben we de masterclass voor je ontwikkeld. Hierdoor ga jij nog makkelijker de eerste stap zetten naar een zorgeloos & veilig glutenvrij dieet. Want weten is één ding, maar ook daadwerkelijk aan de slag gaan met de tips heeft toch best wat voeten in de aarde. Daarom kun je via deze pagina de masterclass voor een bizarre aanbiedingsprijs aanschaffen. En als je hem besteld krijg je hem ook nog eens binnen enkele minuten in je mailbox. Tof toch? 

En dat is dus al zo, hoppatee, beschikbaar voor je. Makkelijker kan toch haast niet? Zo zorg je er in ieder geval voor dat je goed van start gaat als je glutenvrij gaat eten. En ook vertel ik alles over de eetervaringen die ik zelf heb gehad én hoe je hier goed mee om kunt gaan. Zodat jij al deze glutenfouten kunt besparen. Want als je dan glutenvrij gaat eten, dan wil je het ook gewoon goed doen toch? Daar help ik je bij!! 

 

Wat levert de masterclass zelfverzekerd uit eten je op?  

  • Je krijgt een paar prachtige inzichten over hoe je uit kunt leggen wat er in je lijf aan de hand is, wat belangrijk is om te communiceren met anderen en hoe je dit op een fijne, positieve manier doet;
  • Je hoort enorm veel voorbeelden van waar het fout kan gaan als je glutenvrij bij een ander of in een restaurant gaat eten én uiteraard hoe je deze fouten voorkomt;
  • Je zult je zekerder voelen met jouw glutenvrije dieet, waardoor je eerder durft door te vragen en letterlijk van ons de woorden kunt leren die je nodig hebt om op een goede manier voor jezelf op te komen.
  • Al met al zul je minder glutenfouten gaan maken en dat zorgt ervoor dat jij gezonder, fitter en met meer energie door het leven kunt gaan;
  •  En dat voor de prijs van nog niet eens één lunch buiten de deur!! Bizar! 😀

NU 30 MINUTEN MET RUIM 70% KORTING!!

Alléén nu betaal je geen €89,95

maar slechts €19,99 voor deze masterclass!

Deze actie vind je verder nergens op mijn site.


Wat anderen zeggen over de masterclass zelfverzekerd uit eten

Eigenlijk zou deze masterclass verplicht moeten zijn voor iedereen die glutenvrij moet eten. Wat een prachtige inzichten en wat een heldere uitleg! Dankjewel! 
– verpleegkundig specialist coeliakiezorg

Wat een pareltje weer Lisanne! Zo fijn om zoveel herkenning te horen en super praktische tips om mee aan de slag te gaan. – Lieke 

LAATSTE KANS OP MEER DAN 70% KORTING!!

Nu geen €89,99 maar slechts €19,99


Veelgestelde vragen

 

 Wanneer ontvang ik de masterclass?

Je ontvangt de masterclass binnen enkele minuten na aanschaf per mail en kunt deze minimaal een jaar terugkijken. 

Hoe ontvang ik de masterclass? 
Je ontvangt de masterclass via een mail. Hierin staat een groene knop, waar je op kunt klikken. De masterclass opent zich dan super gemakkelijk in je internetbrowser. Je kunt het zowel openen op een computer, laptop, tablet als op je mobiele telefoon. 

Kan ik deze masterclass ook gebruiken om met mijn familie of vrienden te bekijken?  
Ja zeker. Je kunt de masterclass ook onbeperkt terugkijken, dus misschien is het ook fijn om hem juist samen met je familieleden en vrienden te bekijken zodat je ervoor zorgt dat iedereen goed op de hoogte is over hoe ze veilig met jouw eten om moeten gaan!