De glutenvrije diëtist | Latest Posts Boxes
13687
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13687,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Latest Posts Boxes

Latest Posts Shortcode

Carefully crafted elements come together into one amazing design.

  • Het nieuwe jaar is alweer even begonnen en ook ik heb mooie dromen en doelen voor 2018. Geen standaard goede voornemens, maar een uitgedacht plan om de wereld een stukje mooier te maken. “Want wat zou het mooi zijn als iedereen weet wat coeliakie is,......

  • Glutenvrije carnaval Zelf heb ik een aantal jaren in hartje Den Bosch gewoond, vlak bij de praktijk in de straat van Oeteldonk Centraol. Nu woon ik iets verder van het centrum, maar nog steeds vind ik het prachtig om te zien hoe carnaval leeft onder......

  • Bij mij doen deze schalen het altijd goed op feestjes! Ik maak er daarom een paar van te voren zodat ik ze alleen nog maar uit de koelkast hoef te halen als de visite aanschuift. Lekker en verantwoord snacken! Ingrediënten voor twee hapjesschalen: Een komkomme...