De glutenvrije diëtist | Boekweitpannenkoekjes
16395
post-template-default,single,single-post,postid-16395,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Boekweitpannenkoekjes

Boekweitpannenkoeken

Eten moet een feestje zijn. Daarom ben ik ook zo gek op pannenkoekjes. En nee, dat is helemaal niet ongezond. Als je ze maar op een gezonde manier klaarmaakt. Bijvoorbeeld met glutenvrij boekweitmeel. Lekker, voedzaam en gezond!

Wat heb je nodig voor 2 pannenkoeken?

50 gram glutenvrij boekweitmeel
1 ei
150 ml (lactosevrije) melk
olie om in te bakken
Fruit, noten en/of groenten als topping

Hoe maak je ze?

Maak een pannenkoekbeslag van het meel, het ei en de melk. Laat in een pan een scheutje olie goed heet worden. Verdeel het beslag over de pan en bak de pannenkoek. Beleg vervolgens met fruit en noten of maak een hartige variant met kruiden en groenten.

Eet smakelijk!